Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Miso Braised Mackeral cu salată picantă de muștar. Această rețetă face 3 porții cu 671 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți țelină, sare kosher, lungime de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Norecipes are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată de anghinare înăbușită cu vinetă de lămâie-muștar, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Napi Fierți Cu Unt Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală sub presiune, aduceți mirinul și sake-ul la fiert împreună cu ghimbirul, șalota și usturoiul. Se fierbe timp de 2 minute pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Alcool
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați apa și miso și amestecați pentru a dizolva miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Miso
3
Adăugați macrou, apoi sigilați și blocați capacul. Dacă oala sub presiune are setări, Setați-o pentru cea mai mare presiune. Aduceți oala sub presiune la presiune la foc mediu, apoi reduceți focul cât mai jos posibil, menținând presiunea și gătiți timp de 45 de minute. Dacă nu aveți o oală sub presiune, puteți fierbe acest lucru într-o oală cu capac timp de aproximativ 2 1/2 ore.În timp ce macroul se gătește, folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa și țelina foarte subțiri, apoi puneți-le într-un castron mare cu apă cu gheață. Schimbați apa de 2 ori la fiecare 20 de minute (pentru un total de 1 oră de înmuiere). Acest lucru va elimina marginea aspră atât a țelinei, cât și a cepei și va face, de asemenea, legumele mai crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Macrou
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
Mandolină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți oțetul, muștarul, zahărul și sarea într-un castron mic pentru a face pansamentul.Când macroul este gata, urmați instrucțiunile oalei sub presiune pentru a elibera aburul. Oasele ar trebui să fie suficient de moi pentru a mânca. Dacă nu sunt, puteți adăuga mai multă apă dacă este necesar, reatașați capacul și continuați să gătiți încă 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macrou
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgeți ceapa și țelina și folosiți o hârtie sau un filator de salată pentru a îndepărta cât mai multă apă din ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Salată Spinner
6
Se toarnă pansamentul cu muștar, apoi se aruncă pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți doar un pat de salată și acoperiți cu macrou fiert și serviți cu o parte de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macrou
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper