Macarons de San Francisco
Macarons de San Francisco ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, făină de alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați San Francisco Cioppino, San Francisco Crab Dip, și San Francisco Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adună-ți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Amestecați făina de alune, făina de migdale și 1 1/4 căni de zahăr într-un castron mediu.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu un mixer electric până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați 2 1/2 linguri de zahăr rămas.
Continuați să bateți, adăugând zahărul rămas, până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți încet amestecul uscat în albușuri până se combină.
Folosind o lingură, puneți aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de 16 până la 18 minute până când sunt ușor aurii pe margini.