Macaroane Și Cârnați Italieni Fierbinți

Macaroane Și Cârnați Italieni Fierbinți
Macaroane și cârnați italieni fierbinți ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 773 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, ceapă, vin sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați italieni polpettina și macaroane coace, Stovetop Macaroane Italiene, și Macaroane Italiene Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista