Macaroane și brânză V

Macaroane și brânză V
Macaroane și brânză V ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 428 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, macaroane, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 151 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Așezați firimiturile de pâine într-un bol mic și amestecați bine cu untul topit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; scurgeți, apoi puneți-l în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
În timp ce pastele se gătesc, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa tocată și se gătește până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se amestecă făina, piperul, sarea și muștarul uscat până se încorporează, apoi se toarnă laptele și se aduce la foc mic. Se fierbe, amestecând constant până când laptele s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Scoateți laptele de pe foc și amestecați brânza Cheddar până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
7
Se toarnă sosul de brânză peste macaroane, apoi se presară uniform cu pesmet cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Sos De BrânzăSos De Brânză
MacaroaneMacaroane
8
Coaceți până când partea de sus este aurie și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista