Macaroane și brânză cu roșii prăjite

Macaroane și brânză cu roșii prăjite
Macaroanele cu aragaz și brânza cu roșii prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, lapte evaporat, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Macaroane și brânză cu roșii prăjite, Macaroane și brânză cu roșii prăjite, și Macaroane și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați roșiile într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se presară cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce roșiile gătesc, puneți pâinea într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până se sfărâmă. Aruncați firimiturile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Presărați firimiturile pe o foaie de copt și coaceți la 375 timp de 12 minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Gatiti macaroane in apa clocotita 7 minute; se scurge. Întoarceți macaroanele în tigaie; așezați la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați brânza și ingredientele rămase; gatiti 4 minute sau pana se topeste branza, amestecand constant. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Presărați fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista