Macaroane și brânză cu firimituri de unt

Macaroane și brânză cu firimituri de unt
Macaroanele și brânza cu firimituri de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1018 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți macaroane cu cot, brânză colby, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză cu pesmet de usturoi, simplu și Chipotle, Broccoli prăjit cu firimituri de pâine cu unt, și Caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți generos un vas de copt superficial de 2 litri. Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați făina și gătiți la foc moderat timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Adăugați jumătate și jumătate și gătiți la foc moderat, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați jumătate din brânzeturile Cheddar și Colby și gătiți la foc mic, amestecând, până se topește. Se amestecă muștarul, nucșoara și cayenne; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
6
Între timp, gătiți macaroanele cotului într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se scurge foarte bine. Întoarceți macaroanele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați sosul de brânză și brânza rămasă și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Răspândiți macaroanele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Într-un castron mic de sticlă, topiți restul de 2 linguri de unt într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se adaugă pesmetul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
12
Presărați firimiturile cu unt peste macaroane și coaceți timp de 45 de minute, sau până la barbotare și auriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
14
Faceți înainte: vasul asamblat poate fi refrigerat peste noapte. Aduceți la temperatura camerei și coaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista