Macaroane și brânză

Macaroane și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 232 calorii. Dacă aveți la îndemână pâine, ceapă, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane in aproximativ 2 litri de apa clocotita doar pana cand se inmoaie pentru a musca, 6 pana la 8 minute.
Între timp, rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inch. Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați pâinea, parmezanul și 1/4 linguriță de boia; se învârte până când amestecul este firimituri grosiere.
În tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent ceapa și 2 linguri de apă până când ceapa este moale și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Se amestecă făina și restul de 1/2 linguriță de boia.
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc și amestecați laptele și bulionul până se omogenizează, apoi amestecați la foc mare până fierbe sosul, aproximativ 5 minute.
Se ia din nou de pe foc, se adaugă brânză și se amestecă până se topește.
Adăugați nucșoară și sare și piper după gust.
Adăugați macaroane în sosul de brânză și amestecați, apoi turnați într - o caserolă superficială de 2 până la 2 1/2 litru.
Se presară cu pesmet condimentat.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când firimiturile se rumenesc, 3 până la 4 minute.