Macaroane Stringy

Macaroane Stringy
Macaroanele Stringy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, roșii conservate, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Încercați Tacos Stringy, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați sosul de roșii, roșiile conservate, ceapa tocată, sarea, piperul și oregano într-o cratiță. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați coji de paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Puneți un strat de cochilii fierte într-o farfurie unsă de 3 litri. După scoici, puneți brânza de vaci și întindeți-o pentru a acoperi toate cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Strat pe sos, apoi un alt strat de scoici, apoi brânza mozzarella și mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Adăugați ultimul strat de scoici, parmezanul și terminați cu un strat de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista