Macaroane De Nucă De Cocos În Stil German

Macaroane De Nucă De Cocos În Stil German
Coconut Macaroons stilul German necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 36. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la Allrecetes are 56 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Coconut Macaroons Stil De Paște, Macaroane De Ciocolată Germane, și Macaroane De Ciocolată Germane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C). Căptușiți foile de prăjituri cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când sunt suficient de rigide pentru a face un semn cu un cuțit. Presărați treptat zahărul, scorțișoara și extractul de migdale, continuând să amestecați la viteză mică. Îndoiți nuca de cocos prăjită cu mâna. Lingurați sau scoateți pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
BolBol
3
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când fursecurile sunt uscate și curățați ușor hârtia. Se răcește pe rafturile de sârmă și se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista