Macaroane De Nucă De Cocos Ușor Acoperite Cu Ciocolată

Macaroane De Nucă De Cocos Ușor Acoperite Cu Ciocolată
Macaroanele de nucă de cocos ușor acoperite cu ciocolată necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 149 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită lapte condensat, făină, lapte și extract de vanillan. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Macaroane Pure de căpșuni cu opțiuni vegane, Paleo, acoperite cu ciocolată și fără coacere, Macaroane Ușoare De Nucă De Cocos, și Macaroane Ușoare De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați nuca de cocos, făina și sarea. Se amestecă laptele condensat îndulcit și vanilia până când totul este bine amestecat. Aruncați îngrămădind linguri pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când nuca de cocos este suficient de prăjită. Scoateți imediat din foile de cookie-uri pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
În cuptorul cu microunde sau într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, topiți chipsurile de ciocolată și laptele, amestecând frecvent până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească. Înmuiați fursecurile răcite la jumătate în ciocolată și răzuiți excesul pe partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați pe hârtie cerată până când este setată.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Biltmore Estate Riesling cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Biltmore Estate Riesling
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un finisaj crocant.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții72
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista