Macaroane homar și brânză necesită în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 974 calorii, 31g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,91 USD pe porție. 46 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vin, piper cayenne, frunze proaspete de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane De Homar Și Brânză, Macaroane de homar și brânză, și Macaroane de homar și brânză.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și reglați rafturile la mijloc. Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită la foc mediu, adăugați pastele și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți pastele și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Adăugați 4 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu. Odată ce untul strălucește, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până la translucid. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pasta de roșii și făina și amestecați la pâine prăjită, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Adăugați vinul alb și reduceți, la jumătate, aproximativ 2 minute. Adăugați încet crema, amestecând bine pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați ardeiul, cayenne și frunza de dafin. Aduceți crema la foc mic și întoarceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Lăsați să se reducă până când crema este groasă și poate acoperi o lingură, aproximativ 5 până la 10 minute. Când este îngroșat, îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
10
Se amestecă brânzeturile rase, câte o mână pe rând, combinându-se bine după fiecare adăugare.
11
Adăugați carnea de homar tocată în sos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Adăugați pastele și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Se adaugă în vasul de copt uns și se presară cu firimiturile panko și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.