Macaroane De Cafea

Macaroane De Cafea
Nevoie de un desert fără gluten? Macaroanele de cafea ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 80 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, smântână grea, cafea liofilizată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Ciocolata Chip Cafea Briose + Millstone Casa Amestec De Cafea, și Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un robot de bucătărie, prevăzut cu o lamă metalică, combinați migdalele și zahărul brun. Procesați până la sol complet. Folosind un mixer electric, prevăzut cu un atașament de bici, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză mică până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
UmărUmăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați 1 1/2 cesti de zahăr cofetari. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până la vârfuri foarte rigide, iar albii încep să alunece și să se strecoare în jurul părții laterale a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți vasul din amestec și pliați în amestecul de migdale și zahăr. Când este aproape complet încorporat, adăugați cele 2 lingurițe de cafea și continuați să pliați până se amestecă. Aluatul trebuie să fie neted și strălucitor și ar trebui să se răspândească ușor fără a fi curgător. Dacă este plictisitor și ferm, pliați-l puțin mai mult pentru a-l dezumfla ușor și pentru a obține consistența necesară. Dar nu-l dezumflați prea mult sau aluatul cu răspândire prea mult și vârfurile cookie-urilor se vor sparge atunci când sunt coapte. Umpleți o pungă mare de patiserie, prevăzută cu un tub simplu de patiserie de 3/4 inch, cu aluatul. Aliniați două tigăi pe jumătate de foaie cu hârtie pergament. Țeviți cupolele în rânduri eșalonate de 1 inch lățime și 1 inch distanță. Dacă nu aveți 2 cuptoare, țeavă doar 1 foaie de cookie-uri la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Așezați o foaie de copt goală sub foaia de fursecuri și continuați să coaceți, folosind o spatulă de lemn pentru a ține ușa cuptorului întredeschisă, până când vârfurile fursecurilor sunt foarte ușor rumenite și uscate la atingere alb interiorul este încă moale și fundul încă palid, aproximativ 8 până la 10 minute. Ridicați foaia de copt a prăjiturilor de pe foaia de copt goală și duceți-o la chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Se toarnă apă rece, aproximativ 1/2 cană, între hârtie și foaia de copt (înclinând foaia de copt astfel încât apa să curgă pe întreaga suprafață și să se scurgă bine în chiuvetă) pentru a aburi prăjiturile de pe hârtie. Apoi așezați foaia de copt pe un suport de sârmă și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Întindeți fundul jumătății de fursecuri cu o parte din Ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați prăjiturile rămase, cu partea dreaptă în sus, deasupra Ganache, apăsând ușor pentru a forma un sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
9
Așezați macaroanele umplute pe o farfurie de servire.
10
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol mic din oțel inoxidabil. Aduceți crema doar la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant cu un tel de sârmă. Amestecați treptat crema în ciocolată cu biciul și continuați să amestecați până când ciocolata se topește complet. Apoi, lăsați-l să se răcească, amestecând ocazional cu o spatulă de lemn, până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista