Macaroane Cu Nucă De Cocos
Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 153 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, sirop de porumb, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.aliniați 1 foi mari sau 2 mici de prăjituri cu hârtie pergament de gătit.
În cratița de 1 litru, combinați zahărul, apa și siropul de porumb.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți 30 de secunde până la 1 minut, amestecând continuu, până când zahărul este dizolvat.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de migdale.
Într-un castron mare, combinați nuca de cocos îndulcită și 1 cană de nucă de cocos neîndulcită.
Se toarnă amestecul de zahăr peste nucă de cocos; bate cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Adăugați cremă de brânză și albușuri de ou; bate la viteză mică până se omogenizează.
Așezați restul de 1/2 cană de nucă de cocos neîndulcită într-un castron puțin adânc. Cu mâinile umezite, formați ferm linguri rotunjite de amestec de nucă de cocos în bile; rulați în nucă de cocos neîndulcită pentru a acoperi.
Așezați 1 inch pe foaia de cookie.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, cel puțin 30 de minute. A se păstra într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei.