Macaroane cremoase cu sparanghel fără cremă

Macaroanele cremoase cu sparanghel fără cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 394 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, paste ditalini, brânză romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Crema Nu Atât De Cremoasă De Supă De Sparanghel, Sparanghel și macaroane elvețiene și brânză, și Sparanghel și Bacon macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul până când abia începe să devină auriu, aproximativ 2 minute. Amestecați sparanghelul și gătiți și amestecați până când bucățile sunt de un verde strălucitor, încă aproximativ 2 minute. Se amestecă pastele, se aruncă pentru a se acoperi cu ulei și se presară cu sare și piper.
Se toarnă apă clocotită în cratiță și se aduce înapoi la fierbere. Această rețetă trebuie să fie cât mai uscată posibil. Amestecați frecvent amestecul de paste pentru a preveni lipirea și gătiți pastele până când sunt fragede, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Scoateți vasul de pe foc. Dacă există exces de lichid,scurgeți din paste.
Amestecați ouăle, brânza Romano rasă și pătrunjelul împreună într-un bol.
Se toarnă în amestecul de paste, amestecând și turnând simultan până când ouăle se gătesc cu căldura pastelor.
Se presară cu frunze suplimentare de pătrunjel și se servește.