Mac și brânză Lorena
Mac și brânză Lorraine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1134 calorii, 46G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați gruyere, muștar dijon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți apa pentru paste, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
În timp ce apa pentru paste fierbe, încălziți uleiul de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie, într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați slănină și crocantă, 5 până la 6 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa și gătiți 10 minute până când se înmoaie și începe să se caramelizeze.
Adăugați vin și gătiți, 1 minut.
În timp ce ceapa se gătește, încălziți o oală cu sos la foc mediu.
Se adaugă untul, se topește și se amestecă în făină. Gatiti 1 minut apoi amestecati in stoc si lapte si aduceti la un balon. Se îngroașă câteva minute, apoi se condimentează cu sare și piper. Se topește în brânză amestecând-o într-o mișcare figura-8 cu o lingură de lemn.
Adăugați nucșoară și muștar și reglați sarea și piperul.
Scurgeți pastele, aruncați cu ceapă și amestecați sosul de brânză pentru a acoperi. Se acoperă cu slănină crocantă și se servește.