Mac și brânză Lorena
Mac și brânză Lorraine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1134 calorii, 46G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gruyere, vin, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți apa pentru paste, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
În timp ce apa de paste fierbe, încălziți uleiul de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei, într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați slănină și crocantă, 5 până la 6 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa și gătiți 10 minute până când este moale și începe să se caramelizeze.
Adăugați vin și gătiți, 1 minut.
În timp ce ceapa gătește, încălzește un vas de sos la foc mediu.
Adăugați unt, topiți și amestecați în făină. Gatiti 1 minut apoi amestecati in stoc si lapte si aduceti la un balon. Se îngroașă câteva minute, apoi se condimentează cu sare și piper. Se topește în brânză amestecând-o într-o mișcare figura-8 cu o lingură de lemn.
Adăugați nucșoară și muștar și reglați sarea și piperul.
Scurgeți pastele, aruncați cu ceapă și amestecați sosul de brânză pentru a acoperi. Se acoperă cu slănină crocantă și se servește.