Mac Poblano și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Poblano Mac și brânză. Această rețetă face 4 porții cu 533 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste penne, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
În timp ce pastele se gătesc, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de chile, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 6 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 5 minute. Curățați și tăiați în bucăți de mușcătură.
Combinați pesmetul, uleiul, coaja și ardeiul roșu într-un castron.
Așezați 3/4 cană de lapte, bulion, făină și usturoi într-o cratiță, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă ardei iute, 1/4 cană de lapte, brânză și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă pastele. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 inci, acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de pesmet. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc.