Mac cu ceapă dulce și brânză de la The Coterie Room
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac-ul cu ceapă dulce și brânza din camera Coterie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 801 calorii, 22g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. 309 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, șalotă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Mac cu cartofi dulci și brânză cu spanac, Coaste scurte, ceapă caramelizată și sandviș cu Cheddar Vermont din meniul Tap Room 'Street Food' de la Hotelul Omni, și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele, treceți-le sub apă rece și readuceți-le în oală. Aruncați pastele cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola și 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu grăsimea. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți ceapa timp de 5 minute. Ridicați focul la mediu-înalt, presărați ceapa cu sare și piper și gătiți, neacoperit, timp de 7 până la 10 minute, sau până când ceapa este Sprânceană aurie. Pureați ceapa într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel sau într-un blender și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți untul rămas într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, timp de 2 minute, sau până când amestecul devine ușor bej, este Bulbuc și pare să fi crescut în volum. Creșteți căldura la mediu și bateți încet laptele cald. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la minim și fierbeți sosul, amestecând ocazional, timp de 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați brânza în sos cu măsuri de 1/2 cană, amestecând până când brânza se topește înainte de a face o altă adăugare. Se amestecă piureul de ceapă și se condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
În timp ce sosul fierbe, încălziți uleiul de canola rămas într-o cratiță mică la o temperatură de 350 de grade. Înveliți feliile de șalotă cu făina de orez, scuturând orice exces. Prăjiți feliile de șalotă timp de 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Făină De Orez
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți șalotele din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Pentru a servi, amestecați sosul, arpagicul și pătrunjelul în paste. Gatiti la foc mic pana cand pastele sunt fierbinti si acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Serviți imediat, garnisind fiecare porție cu o parte din șalota prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate