M salată de portocale și sânge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de portocale și sânge. O porție conține 111 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $5.01 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați varză belgiană cu miez de andive, varză picantă, lime plus lingură de suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ M Salată De Portocale Cu Sânge, Fistic Și Rodie, M salată de portocale cu sânge, fistic și rodie, și Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de fenicul până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele de sânge și varul, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile de sânge portocaliu și var în boluri separate. Strângeți sucul din 1 din membranele portocalii de sânge într-o cratiță mică. Aruncați celelalte membrane.
Adăugați sucul de lămâie, sucul de portocale și zahărul în cratiță și fierbeți la foc mic până se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul în secțiunile de var.
Lăsați să se răcească, apoi amestecați uleiurile de struguri și de măsline și semințele de fenicul. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați mche cu andive și muguri.
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați secțiunile portocalii de sânge și aruncați din nou. Puneți salata pe farfurii și serviți.