M-M-M-M-M-M Mumbles

M-M-M-M-M-M Mumbles
M-M-M-M-M-M Mumbles este un vegetarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura: gatiti la foc mic stafidele, zaharul, amidonul de porumb, apa si sucul de lamaie. Se amestecă până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se amestecă untul cu zahărul, se adaugă sare, bicarbonat de sodiu și făină, apoi ovăz. Apăsați jumătate din amestec pe o tigaie unsă (13x9x2").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Răspândiți pe umplutură. Pat firimiturile rămase pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Apăsați jumătate din amestec pe o tigaie unsă (13x9x2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Răspândiți pe umplutură. Pat firimiturile rămase pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) 20-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista