M aprox. cu legume de primăvară și Vinaigrette de lămâie

M aprox. cu legume de primăvară și Vinaigrette de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați M-ul cu legume de primăvară și vinaigretă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de iaurt, sare obișnuită, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Legume De Primăvară Cu Vinetă De Lămâie, Legume de primăvară cu vinetă caldă, și Salată de legume de primăvară cu vinetă de mazăre verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 lingurițe de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu; când este fierbinte, adăugați ceapa și amestecați ocazional până când este ușor moale, aproximativ 8 minute (ceapa ar trebui să fie puțin crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți aproximativ 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole verde și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, 4 până la 5 minute. Cu o strecurătoare sau o lingură cu fante, transferați într-o strecurătoare; clătiți sub apă curentă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
5
Se scurge și se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați morcovii în apă clocotită și gătiți până când sunt fragede, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
7
Se transferă în strecurătoare, se clătește până se răcește, se scurge și se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
8
Adăugați mazărea în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
9
Se toarnă în strecurătoare și se clătește până se răcește; se scurge și se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
10
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, iaurtul și muștarul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Bateți restul de 1/4 cană de ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Adăugați mche la legume în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Stropiți vinaigreta de lămâie deasupra și amestecați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul între farfurii de salată și garnisiți în mod egal cu ceapa sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
LămâieLămâie
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista