Lămâie și cimbru ars bas negru
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Basul negru cu lămâie și cimbru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,05 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Biban de mare negru cu andive și struguri, Bas negru ars cu Scallion - Chile savura, și Biban de mare negru cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată de Feta.
Instrucțiuni
Condimentează peștele cu sare și piper.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul.
Puneți peștele, cu pielea în jos, în tigaie.
Apăsați ferm cu o spatulă pentru a preveni curbarea pielii. Căutați timp de 3 până la 4 minute, apoi răsturnați.
Adăugați crengutele de cimbru, untul și sucul de lămâie. Gatiti inca 4 minute. Ungeți peștele timp de 30 de secunde.
Scoateți peștele din tigaie și aranjați pe un platou pentru a servi.
Nota bucătarului: înscrieți partea pielii peștelui, pentru a preveni ondularea acestuia în timpul gătitului.