Lămâie-Nucă De Cocos Matzo Jelly Roll

Lămâie-Nucă De Cocos Matzo Jelly Roll
Lămâie-nucă de cocos Matzo Jelly Roll ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 395 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nucă De Cocos Matzo Granola, Jelly Roll, și Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie de copt de 11 pe 17 inci cu ulei vegetal și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și praful cu amidon din cartofi, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt separată; coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Lasă să se răcească. Se macină fin toate, cu excepția a 1/4 cană de nucă de cocos într-un robot de bucătărie; adăugați făina matzo și procesați până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se transferă într-un castron mare și se amestecă amidonul din cartofi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Combinați 1/4 cană de ulei vegetal cu coaja de lămâie și sucul într-un bol; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Puneți ouăle în cochilii într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte de la robinet; lasa sa stea 5 minute. Crăpați ouăle într-un bol; adăugați zahărul granulat și bateți cu un mixer la viteză medie-mică până la combinat, 1 minut. Măriți viteza la medie și bateți până la grosime și pufos, 12 minute. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de făină matzo cu o spatulă de cauciuc până când este combinat. Se amestecă amestecul de lămâie-ulei până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Întindeți aluatul pe foaia de copt; coaceți până când tortul este auriu și izvorăște înapoi când este apăsat, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească 5 minute în tigaie; rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Praf un prosop de bucătărie cu zahăr cofetari și inversa tort pe prosop. Îndepărtați pergamentul. Începând cu o latură lungă, rotiți cu grijă tortul, folosind prosopul pentru a vă ajuta. Înfășurați prosopul strâns în jurul tortului rulat și lăsați să se răcească complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți albușurile de ou, zahărul granulat, coaja de lămâie și sucul și sarea într-un bol termorezistent. Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți până se dizolvă zahărul, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este gros, lucios și rece, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Asamblați tortul: desfaceți tortul răcit și întindeți-l cu gemul de zmeură. Reroll tort, se acoperă cu glazura și partea de sus cu rezervat 1/4 cana de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4
Serviți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
5
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista