Lămâie-Ierbă Pulpă de Miel
Lemon-Herb Pulpa de miel este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Această rețetă servește 12 și costă 1,65 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 124 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită rozmarin, cimbru, pulpă de miel și coajă de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63%. Încercați pulpă de miel cu fluturi la grătar și legume cu sos de lămâie și ierburi, pulpă de miel cu crustă de ierburi și pulpă de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Frecați pulpa de miel. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Pune mielul pe un gratar într-o tigaie mică.
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170° °).
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.