Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fiert cu ghimbir de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut fiert cu lămâie-ghimbir cu praz și spanac, Creveți în apă cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer, și Pui De Ghimbir Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați avocado și iaurt până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se transferă într-un castron mic, se pliază sucul de lămâie și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-un vas mare la foc mare, combinați apa, țelina, ceapa, morcovii, lămâile, ghimbirul, tulpinile de lămâie, vinul, sarea de mare și boabele de piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic și adăugați piept de pui. Acoperiți și gătiți timp de 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Elixirul G
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se odihnească pe o tăietură timp de 5 minute. În timp ce puiul se odihnește, încălziți uleiul de struguri într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Orz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa roșie și gătiți până se înmoaie. Reduceți focul și adăugați fasolea neagră, roșiile, ceapa verde, pătrunjelul și oțetul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă ocazional, permițând aromelor să se amestece și fasolei să se încălzească, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Scoateți de pe foc și lingurați amestecul pe un platou. Feliați puiul și serviți deasupra fasolei cu o picătură de iaurt de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar