Luna De Miere Ouă Benedict
Luna de miere ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 978 calorii, 43G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 2. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, ouă, cornuri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghel, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați oțetul și păstrați apa la foc mic. Se amestecă sarea până se dizolvă. Spargeți un ou într-un castron mic și alunecați ușor oul în apa fierbinte, ținând vasul chiar deasupra suprafeței apei. Repetați cu ouăle rămase. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 3 până la 5 minute.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată, scurgeți-le pe farfurie căptușită cu prosoape de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă, apoi așezați-le pe o farfurie caldă.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Aranjați jumătățile de croissant pe o foaie de copt. Topiți fiecare cu 1 ou fiert, 1 felie de slănină Canadiană, 3 sulițe sparanghel și 1/4 cană brânză Asiago.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să fie crocantă, 2 până la 3 minute.
Încălziți sosul hollandaise într-o cratiță la foc mediu până când este bubuit și fierbinte, aproximativ 5 minute.
Serviți sosul turnat peste cornuri coapte.