Luna De Miere Ouă Benedict

Luna De Miere Ouă Benedict
Luna de miere ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 978 calorii, 43G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 2. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, ouă, cornuri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sparanghel, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați oțetul și păstrați apa la foc mic. Se amestecă sarea până se dizolvă. Spargeți un ou într-un castron mic și alunecați ușor oul în apa fierbinte, ținând vasul chiar deasupra suprafeței apei. Repetați cu ouăle rămase. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată, scurgeți-le pe farfurie căptușită cu prosoape de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă, apoi așezați-le pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aranjați jumătățile de croissant pe o foaie de copt. Topiți fiecare cu 1 ou fiert, 1 felie de slănină Canadiană, 3 sulițe sparanghel și 1/4 cană brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Brânză Cheddar Rasă Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Lingură De Brânză Cheddar Rasă Cu Conținut Redus De Grăsimi
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să fie crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți sosul hollandaise într-o cratiță la foc mediu până când este bubuit și fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Serviți sosul turnat peste cornuri coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista