Luna De Miere Ouă Benedict

Luna De Miere Ouă Benedict
Luna de miere ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 978 calorii, 43G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 2. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, ouă, cornuri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați sparanghel, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați oțetul și păstrați apa la foc mic. Se amestecă sarea până se dizolvă. Spargeți un ou într-un castron mic și alunecați ușor oul în apa fierbinte, ținând vasul chiar deasupra suprafeței apei. Repetați cu ouăle rămase. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată, scurgeți-le pe farfurie căptușită cu prosoape de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă, apoi așezați-le pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aranjați jumătățile de croissant pe o foaie de copt. Topiți fiecare cu 1 ou fiert, 1 felie de slănină Canadiană, 3 sulițe sparanghel și 1/4 cană brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să fie crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți sosul hollandaise într-o cratiță la foc mediu până când este bubuit și fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Serviți sosul turnat peste cornuri coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista