Lox Și Ouă Pe Rețetă Rustică De Pâine Prăjită

Lox Și Ouă Pe Rețetă Rustică De Pâine Prăjită
Lox & ouă pe reteta Rustic Toast este un pescatarian felul principal. O porție conține 570 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare de mare și piper măcinat, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, pâine rustică multigrain și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă De Fasole Picantă Și Pepperoni Pe Pâine Prăjită Cu Ouă Prăjite, Rețetă Rustică De Plăcintă Cu Broccoli Și Spanac, și Rețetă Rustică De Supă De Varză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista