Lovit Prăjituri De Pește
Lovit prăjituri de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 645 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri De Pește, și Prăjituri De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați cartofii și fileurile.
Se pune într-o tigaie mare cu sos cu suficientă apă pentru a acoperi.Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15-20 de minute.
Se scurge și se răcește.Se toacă ceapa în robotul de bucătărie; adăugați cartofi răciți și pește.Pulsați de câteva ori pentru a tăia și amesteca.
Se toarnă în castron și se adaugă ou, apă, firimituri de cracker și condimente.Formați-vă în chiftele.
Așezați firimiturile de cracker rămase într-un vas superficial și adăugați pătrunjel și parmezan; amestec.Dredge patties în firimituri, acoperind bine ambele părți.Refrigerați pe foaia de copt timp de cel puțin 30 de minute pentru a seta acoperirea.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la MED-HI și prăjiți chiftelele (nu vă înghesuiți) până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute fiecare.
Scoateți prosopul de hârtie și scurgeți.Păstrați cald.Repetați dacă este necesar cu chiftelele rămase.
Se servește cu sos de chili.Va îngheța.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.