Bucătărie lovit ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 156 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, scorțișoară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 1/3 cană de zahăr, zahăr brun și scorțișoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
2
Întindeți o jumătate din gem uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch la capetele mai late. (Dacă gemul dvs. este rece de la frigider, îl puteți încălzi ușor într-o cratiță mică sau în cuptorul cu microunde, nu până când clocotește fierbinte, ci până când este suficient de cald pentru a se răspândi ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Stropiți trei linguri de unt topit peste stratul de gem. (Deși ar fi intuitiv să o faci în cealaltă ordine, eram îngrijorat că gemul nu se va răspândi bine peste untul topit. În plus, am vrut ca untul topit să se amestece cu zahărul de scorțișoară, așa cum ar fi într-un rulou tradițional de scorțișoară. Drooling încă?)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Rulou De Scorțișoară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
4
Presărați stratul de gem și unt cu 1/4 cană din amestecul de scorțișoară-zahăr, apoi jumătate din nuci, jumătate din ciocolată și jumătate din fructele uscate.Începând cu partea mai largă a dreptunghiului (cea care ar trebui să fie de 24 inci), începeți să rulați bine aluatul, încorporând umplutura. Odată ce este complet rulat, tăiați-l în segmente de doi inci cu un cuțit ascuțit (un cuțit zimțat funcționează excelent aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați câte una în fiecare ceașcă de briose.
6
Presărați vârfurile rulourilor cu o lingură de amestec de scorțișoară-zahăr și lăsați cositorul deoparte să mai pufăie, aproximativ 20 până la 30 de minute. (Ați putea să-l acoperiți cu folie de plastic, dar nu ne-am deranjat.) Repetați acest proces cu cealaltă jumătate a aluatului și ingredientele de umplere rămase.Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Coaceți rulourile timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt aurii la margini și umplutura arată cu bule. (Foloseam un cuptor cu convecție la cabană, care nu seamănă cu cuptorul meu de acasă, astfel încât timpul dvs. de coacere poate varia. Căutați o culoare frumoasă și acea umplutură care clocotește înainte de a le scoate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați rulourile să se răcească mai ales pe un raft.Faceți glazura: bateți untul, crema de brânză, zahărul pudră și vanilia împreună într-un castron cu un amestec electric până devine pufos. De aici, puteți fie să întindeți această glazură pe chiflele călduțe, fie să o subțiați cu lapte până când are mai mult o consistență stropitoare. Mănâncă unul odată.Vezi mai multe: Mic dejun, ciocolată, fotografie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 135 comentarii