Loin de slănină cu sos de unt colcannon

Loin de slănină cu sos de unt colcannon
Loin de slănină cu sos de unt colcannon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 579 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 11 fani. Dacă aveți la îndemână fără coajă, pătrunjel, buton de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti, Colcannon Cu Praz Și Slănină, și Bacon fiert cu prăjituri colcannon.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-un nivel al unui abur, acoperiți și aburiți timp de 45 de minute, apoi lăsați să se răcească. Odată răcit, feliați în 4 cotlete groase și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Pentru a face prăjiturile cu cartofi, prăjiți partea verde închis a prazului în puțin unt și amestecați bine cu cartoful, făina, smântâna și gălbenușul de ou, apoi modelați în patru discuri rotunde mici. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Pentru a face sosul, topiți jumătate de unt într-o tigaie și adăugați varza și cartoful. Gatiti incet timp de 5 minute, apoi turnati vinul alb si reduceti la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați crema și reduceți la jumătate. Condimentați și scoateți-l de pe foc. Se amestecă restul de unt în sos și se menține cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Când este gata de servit, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați slănina pe o tavă de prăjire și periați cu mierea. Prăjiți 10-15 minute, până când mierea se caramelizează, perindând cotletele cu sucurile lipicioase la jumătatea drumului. Transpirați partea albă rămasă din Praz și roșii în puțin unt timp de 3 minute, apoi condimentați. Prăjiți prăjiturile de cartofi în untul rămas timp de 2 minute pe fiecare parte. Pentru a servi, așezați o prăjitură de cartofi pe fiecare farfurie cu o lingură de praz și roșii cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Așezați un cotlet de slănină deasupra, stropiți sosul pe farfurie, împrăștiați peste puțin pătrunjel tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista