Loin de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu Hash de roșii servit pe Crostini

Usturoi-piper crustă de miel ars cu Hash de roșii servit pe Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână muschi de miel, baghetă, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Loin de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu Hash de roșii servit pe Crostini, Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe Crostini de usturoi la grătar, și Miel ars cu usturoi și piper negru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați muschiul de miel cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presărați cu piper de usturoi prăjit. Înfășurați slănina în jurul coapsei de miel și fixați-o cu scobitori.
Încălziți o tigaie la foc mare. Sear bacon înfășurat miel pe toate laturile pana se rumeneste.
Îndepărtați scobitorii și fâșiile de slănină. (Deoarece aroma puternică a slăninii poate fi copleșitoare pentru miel, vom folosi doar aroma sa împărtășită din procesul de ardere. Fâșiile de slănină pot fi aruncate sau fierte până când sunt crocante și rezervate la frigider pentru o perioadă scurtă de timp pentru a fi folosite ca garnitură pe o viitoare salată Cobb sau altele asemenea.)
Puneți mielul în cuptor și prăjiți până la mediu rar, o temperatură internă de 125 grade F. (deoarece mielul va continua să gătească timp de 5 până la 8 minute după ce l - ați scos din cuptor - gătitul reportat-termometrul pentru carne va continua să crească până la acea perioadă de timp. Deci, ideea este să scoateți mielul la o temperatură internă de 120 de grade F, astfel încât în cele din urmă să ajungă acolo unde doriți pentru mediu rar.)
Lăsați carnea să se odihnească, apoi tăiați-o în felii groase de 1/4 inch.
Pentru a face hash-ul de roșii, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu mic și gătiți ușor ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și arpagicul se îndepărtează de pe foc. Se sfărâmă în brânză și se lasă să se topească.
Așezați o bucată de miel pe fiecare felie de baghetă, deasupra cu o parte din hash de roșii și frunze de mentă.