Loin de carne de porc cu fenicul și usturoi

Loin de carne de porc cu fenicul și usturoi
Loin de carne de porc cu fenicul și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 414 calorii, 64G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul, și Loin de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-o tigaie suficient de mare pentru a o ține confortabil. În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel procesați usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie și semințele de fenicul până când sunt tocate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
3
Adăugați uleiul de măsline, muștarul, sarea și piperul și procesați până formează o pastă netedă. Frecați pasta deasupra cărnii de porc și prăjiți timp de 1 până la 1 1/4 ore sau până când temperatura internă atinge 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Scoateți din cuptor, transferați pe o tăietură și acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați să stea timp de 20 de minute, apoi scoateți șirurile, feliați între oase și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate54
Revista