Loco Moco
Loco Moco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 597 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sos de soia, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Norecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Loco pentru Moco: amestecați și extindeți Loco Moco, Loco Moco, și Loco Moco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați carnea de vită măcinată, panko, ceapa, sosul de stridii, sosul worcestershire și piperul negru într-un castron și amestecați până se combină bine, dar nu fiți prea agresivi cu amestecarea dvs. sau va face tortele prea dense. Betisoarele funcționează foarte bine pentru amestecare. Împărțiți amestecul în 4 bucăți și formați-le în 4 torturi care au o grosime de aproximativ 3/4 inci (2 cm).
Încălziți o tigaie saut la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați uleiul.
Adăugați prăjiturile și prăjiți până când au o crustă maro pe o parte (aproximativ 2 1/2 minute). Întoarceți prăjiturile și prăjiți până când sunt fierte (încă 2 1/2 minute).
Transferați chiftelele pe o farfurie și apoi adăugați ciupercile, sotate până când ciupercile se rumenesc bine. În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți o altă tigaie saut, adăugați un pic de ulei și prăjiți ouăle oricum vă plac.Împingeți ciupercile pe părțile laterale ale tigaiei și topiți untul în centru împreună cu făina. Prăjiți rouxul până se rumenesc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bulionul de vită, sosul de soia și bourbonul. Odată ce amestecul este neted și fără bulgări, puneți-l din nou pe aragaz și aduceți la fierbere, gătind până când sosul este frumos și gros. Pentru a placa Loco Moco, puneți mai întâi o movilă de orez fierbinte. Se acoperă cu chiftelele de vită și apoi se presară pe o mână de șalotă prăjită. Acoperiți totul cu sosul de ciuperci și apoi acoperiți cu un ou prăjit.