Linte în iaurt cu ierburi-rucola
Lintea din iaurtul cu ierburi-rucola este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 137 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, iaurt, castraveți decojiți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste cu linte și Rucola, Linte Verde Cu Rucola Și Sparanghel, și Somon Sălbatic Cu Linte Și Rucola.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți lintea cu apă și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați rucola și blanch timp de 30 de secunde.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Stoarceți excesul de apă și transferați rucola într-un robot de bucătărie.
Adăugați pătrunjelul, tarhonul și menta și procesați până se toacă fin.
Transferați piureul într-o strecurătoare și stoarceți orice exces de lichid.
Transferați piureul într-un castron mare.
Se amestecă iaurtul, castravetele mărunțit și lintea în piureul de rucola și se condimentează cu sare și piper.
Transferați în boluri mici și serviți.