Linte în iaurt cu ierburi-rucola

Linte în iaurt cu ierburi-rucola
Lintea din iaurtul cu ierburi-rucola este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 137 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, iaurt, castraveți decojiți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste cu linte și Rucola, Linte Verde Cu Rucola Și Sparanghel, și Somon Sălbatic Cu Linte Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți lintea cu apă și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere.
3
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați rucola și blanch timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Stoarceți excesul de apă și transferați rucola într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați pătrunjelul, tarhonul și menta și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Transferați piureul într-o strecurătoare și stoarceți orice exces de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Transferați piureul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă iaurtul, castravetele mărunțit și lintea în piureul de rucola și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
LinteLinte
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10
Transferați în boluri mici și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista