Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru

Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru
Rețeta linte franceză cu rădăcini prăjite, ceapă caramelizată și cimbru este gata în aproximativ 1 oră și 23 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți țelină, ulei de măsline extravirgin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Linte roșie cu spanac și ceapă caramelizată, M ' Juddarah – linte și orez cu ceapă caramelizată, și Linte și grâu Bulgur cu ceapă caramelizată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista