Linguină de șofran cu ulei de plante și brânză Manchego rasă
Linguina de șofran cu ulei de plante și brânză Manchego rasă este o vegetarian felul principal. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați linguine, suc de lămâie, brânză pecorino tânără și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Salată de rucola cu Manchego ras, Salată de sparanghel ras cu Manchego și migdale, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați pătrunjelul cu menta, uleiul de măsline, tarhonul, cimbru și sucul de lămâie. Răsturnați uleiul într-un castron.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și șofranul și gătiți la foc mic până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Gatiti linguina in apa clocotita cu sare pana la al dente. Puneți tigaia cu usturoiul la foc moderat și adăugați 1/2 cană din apa de gătit a pastelor.
Scurgeți pastele, adăugați-le în tigaie și aruncați bine.
Transferați pastele în boluri puțin adânci încălzite. Se acoperă cu așchii de brânză, migdale prăjite și ulei de plante.
Presărați linguina cu piper și serviți imediat.