Linguină Cremoasă De Creveți De Arpagic Și Ceapă
Arpagic cremos și linguină de creveți de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 25. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 76 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zahăr, bulion de pui, pansament toscan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Linguină Cremoasă De Creveți De Arpagic Și Ceapă, Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă, și linguine cu chiftele, ciuperci și sos cremos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand mazare in apa clocotita in ultimele 2 min.
Între timp, încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți; gatiti 3 pana la 4 min. sau până când creveții devin roz, amestecând frecvent.
Se transferă în castron; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați cremă de brânză răspândită și bulion în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu 4 min. sau până când crema de brânză se topește și sosul se îngroașă. (Nu lăsați sosul să fiarbă.)
Scurgeți amestecul de paste.
Se adaugă în sos cu amestec de creveți; se amestecă ușor. Se acoperă cu parmezan și pătrunjel.