Linguine Cu Sparanghel, Mazăre Și Rucola Într-Un Sos De Cremă De Lămâie

Linguine Cu Sparanghel, Mazăre Și Rucola Într-Un Sos De Cremă De Lămâie
Linguine cu sparanghel, mazăre și Arugulan într-un sos de cremă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 848 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, linguine, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Lemon Herb Linguine de vară cu pui, sparanghel și mazăre de zăpadă, Linguine în sos de cremă de lămâie, și Linguine în sos de cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, apoi scurgeti, rezervand cana de apa de gatit.Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la o flacără medie-mare. Gatiti usturoiul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șalota și sparanghelul și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Soteți sparanghelul până devine un verde vibrant și este ușor fraged, aproximativ 3 minute. Condimentează cu linguriță de sare și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați smântâna, sucul de lămâie și coaja. Se fierbe ușor până se reduce parțial, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați mazărea, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pastele fierte în sos, împreună cu rucola, și aruncați ușor până când totul este combinat și rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista