Linguine cu sos de scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu sos de scoici. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 629 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, scoici, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu sos de scoică roșie, Linguine în sos de scoici, și Linguine cu sos de scoică roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând.
Adăugați roșiile, vinul, ardeiul roșu și 3/4 linguriță de sare și dați la fiert.
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți până se deschid, 5 până la 7 minute. Aruncați scoicile nedeschise. După scurgerea linguinei, întoarceți-o în oală și amestecați scoicile și sosul. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu tarhonul.
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți. Sfat: la magazin, selectați scoici bine închise, cu scoici fără așchii și fisuri. Acasă, scoateți scoicile din pungă pentru a putea respira. Păstrați-le pe gheață la frigider, acoperite cu o cârpă umedă, până când sunteți gata să gătiți.