Linguine cu roșii uscate la soare, măsline și lămâie
Linguine cu roșii uscate la soare, măsline și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 539 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 145 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Linguine cu roșii uscate la soare, măsline și lămâie, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Linguine cu creveți, roșii, măsline și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Scurgeți și rezervați aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Așezați pastele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile uscate la soare, măslinele, busuiocul, usturoiul, uleiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Pulsează până se amestecă, dar încă gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Usturoi
Măsline
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Adăugați parmezanul în paste și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Paste
7
Se toarnă amestecul de roșii deasupra și se aruncă până când pastele sunt acoperite. Se condimentează cu sare și piper, după gust.