Linguine cu cârnați și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu cârnați și ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 728 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, roșii de prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Saut ciuperci de stridii cu Linguine, Linguină de grâu integral cu ciuperci și sparanghel, și Frittata cu ciuperci, Linguine și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert; adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 3 minute. Creșteți căldura la mare; adăugați ceapa, țelina și ciupercile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut. Reduceți focul la mediu ridicat; adăugați roșiile și vinul și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați crema și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă pătrunjelul și se reduce focul la minim.
Adăugați pastele în tigaie și gătiți, aruncând, până când absoarbe o parte din sos, 2 până la 3 minute. (
Adăugați o parte din apa de gătit a pastelor rezervate pentru a slăbi, dacă este necesar.) Condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Christopher Testani