Linda 's Wicked Witch' s Brew

Linda 's Wicked Witch' s Brew
Dacă aveți despre 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, Linda 's Wicked Witch' s Brew ar putea fi un super lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați globii oculari din plastic, rom cu aromă de nucă de cocos, bile de pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vrăjitoare Rea Prajiturele, Vrăjitoare Rea Prajiturele, și Vrăjitoare Rea Prajiturele.

Instrucțiuni

1
Umpleți tăvile cu cuburi de gheață cu apă și puneți un vierme gumos de bomboane în fiecare cub. Congelați cuburile de gheață solide, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
GummiesGummies
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Aranjați locația cazanului și așezați vasul de sticlă în interior. Spălați globii oculari din plastic și lăsați-i deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă sodă de lămâie-lime, apă seltzer, rom și suc de ananas-portocală-banană în vasul de sticlă din interiorul cazanului și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se amestecă globii oculari din plastic, cuburile de gheață de vierme gumate și bilele de pepene congelate. Cu clești, adăugați ușor bucăți de gheață uscată pentru efect de fum. Aveți grijă; gheața uscată este atât de rece încât va arde dacă este ingerată sau atinge pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
GummiesGummies
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se servește în cupe cu pumn. Asigurați-vă că cine servește bere nu primește gheață uscată în băuturi!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista