Limoncillo
Pentru $13.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1828 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de lămâie, vodcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
În borcan sau sticlă mare de sticlă, combinați vodca și coaja de lămâie. Sigilați și lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat 1 săptămână.
Dacă folosiți frunze de lămâie, într-o cratiță medie, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Adăugați frunze și blanch 10 secunde, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece. Se usucă.
Într-o cratiță medie, amestecați împreună 2 căni de apă și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se fierbe, neacoperit, 15 secunde. Măsurați 750 mililitri de sirop (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și amestecați în amestecul de vodcă. Se strecoară amestecul, se aruncă coaja de lămâie și se toarnă în sticle decorative. Dacă folosiți frunze de lămâie, introduceți 2 în fiecare sticlă. Sigilați sticlele cu dopuri sau dopuri și etichetați cu anul.
Limoncillo se va păstra, răcit, cel puțin 1 an.