Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Busuioc

Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Busuioc
Limonada de pepene verde infuzată cu busuioc este o fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 5. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Rozmarin, Pepene Verde Busuioc Limonadă, și

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul; se răcește 1 oră. Se strecoară amestecul de zahăr printr-o sită peste un bol și se aruncă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Puneți pepene verde într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă piureul de pepene verde printr-o sită fină într-un castron mare, rezervând lichid; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Combinați lichidul de pepene verde, amestecul de zahăr și sucul într-un ulcior; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
SucSuc
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista