Lilieci și pânze de păianjen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați liliecii și pânzele de păianjen. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână paste farfalle, sos de paste, parmezan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Lilieci și pânze de păianjen, Lilieci Batty, și Pisici Negre Și Lilieci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată, aduceți la fierbere la foc mare. Amestecați pastele cu papion și reveniți la fierbere. Fierbeți pastele, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie mare pana cand carnea de vita nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Scurgeți grăsimea. Se amestecă sosul de paste și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic.
Se amestecă pastele fierte și jumătate din brânza mozzarella în sos; aruncați pentru a combina.
Transferați într-un vas de copt de 2 litri. Se acoperă cu mozzarella rămasă și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și cu bule, 15 până la 20 de minute.