Lilieci și pânze de păianjen

Lilieci și pânze de păianjen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați liliecii și pânzele de păianjen. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână paste farfalle, sos de paste, parmezan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Lilieci și pânze de păianjen, Lilieci Batty, și Pisici Negre Și Lilieci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată, aduceți la fierbere la foc mare. Amestecați pastele cu papion și reveniți la fierbere. Fierbeți pastele, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge bine.
4
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie mare pana cand carnea de vita nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți grăsimea. Se amestecă sosul de paste și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
6
Se amestecă pastele fierte și jumătate din brânza mozzarella în sos; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Paste FiertePaste Fierte
SosSos
7
Transferați într-un vas de copt de 2 litri. Se acoperă cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și cu bule, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista