Licorice Fără Zahăr Stele

Licorice Fără Zahăr Stele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați stelele de lemn dulce fără zahăr. Această rețetă servește 42 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați aromă de anason, gelatină de cireșe, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Mere Fără Zahăr, Plăcintă Cu Mere Fără Zahăr, și Budinca De Lemn Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, înmuiați gelatina în 1/2 cană de sodă. Într-o cratiță mică, aduceți sifonul rămas la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se ia de pe foc; se adaugă în amestecul de gelatină și se amestecă bine. Se amestecă gelatina aromată; până la dizolvare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Adăugați anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
4
Dacă este necesar, spumă degresată.
5
Se toarnă într-un 13-in. x 9-în. pan. Se răcește până se întărește. Folosiți Freze mici în formă de stea sau alte Freze de vacanță sau tăiați în 1 in. pătrate. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista