Lemony Squash Pâine
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea de Squash cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână praf de copt, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lemony Pâine De Squash De Vară, Lemony Pull-Apart pâine simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, și lemony suc de fructe de vară orecchiette.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Apăsați squash între mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate. Fluff squash cu o furculiță și aruncați cu 2 linguri de făină; deoparte.
Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol; deoparte.
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până la crem; adăugați treptat zahăr granulat.
Adăugați ouă și bateți la viteză medie doar până se amestecă.
Combinați iaurtul și laptele într-un castron mic.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de iaurt, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă dovlecelul și coaja de lămâie. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați sucul de lămâie și zahărul pudră, amestecând cu un bici; se toarnă peste pâine.