Lemon Verbena Granita

Lemon Verbena Granita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 4 porții cu 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de verigi de verbena cu lămâie, linguri de desert Creme fraiche, zahăr caster și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granita de miere cu Verbenan de lămâie și var, Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, și Lemon Verbena Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tavă mică de metal în congelator pentru a se răci.
Puneți verbena de lămâie, coaja de lămâie și zahărul în apa clocotită și lăsați să se infuzeze timp de 10 minute.
Adăugați cuburile de gheață pentru a reduce temperatura și apoi sitați lichidul în tava metalică rece (păstrați coaja de lămâie și verbena pentru mai târziu) și puneți-l la congelator aproximativ 2 ore. Mash cu o furculiță, zgâriind gheața, apoi înghețați încă 2 ore.
Pentru a pregăti compotul de mere, puneți 2 linguri de zahăr într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu până când este siropos și de culoare caramel deschis. Se toacă fin coaja de lămâie rezervată și verbena de lămâie și se adaugă la caramel cu mărul și sucul de lămâie.
Se amestecă și se gătește câteva minute.
Pentru a servi, lingurați puțin compot în 4 pahare mici, apoi o lingură de creme fraiche și, în final, topiți cu granita și o mică crenguță de verbena cu lămâie.