Lemon Souff 8s
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Lemon souffl ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 15. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr granulat, caș ușor de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Lemon Souff 8s, Sufleuri De Lămâie, și Suc De Lămâie-Migdale 6s.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se acoperă ușor 5 unse ușor de 4 oz. ramekins cu zahăr granulat, scuturând excesul.
Așezați pe o tigaie cu jeleu.
Bateți împreună 1 cană de caș de lămâie și următoarele 2 ingrediente într-un castron mare.
Bateți albușurile cu cremă de tartru la viteză medie cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de caș folosind o spatulă de cauciuc; pliați albușurile rămase până se omogenizează.
Se toarnă ușor în ramekins, umplând până sus. Rulați vârful degetului mare în jurul marginilor ramekins, ștergând curat.
Coaceți la 400 timp de 10 minute; reduceți căldura la 350 și coaceți 4 minute sau până când sufletele se ridică și sunt setate. (Centrul trebuie să fie ușor slăbit atunci când este agitat.) Praf cu zahăr pudră.
Se servește imediat cu cașul de lămâie rămas.