Lemon Cheesecake Baruri
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, coajă de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Lemon Cheesecake Baruri, Cheesecake Lemon Baruri, și Lemon Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, bateți amestecul de tort uscat, untul și 1 din ouă cu mixerul electric la viteză mică până când se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a tăvii de 13x9 inci fără grăsime.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat zahărul pudră la viteză mică. Se amestecă coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană; la frigider. Bateți restul de 2 ouă în amestecul de brânză cremă rămas la viteză medie până la amestecare.
Se întinde peste amestecul de tort.
Coaceți barele 23 până la 28 de minute sau până când sunt setate. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se întinde cu amestec de brânză cremă rezervat. Dați la frigider aproximativ 3 ore sau până când este ferm. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.